Over

Conceptshoots ondersteunt bedrijven en instellingen (o.a. basisscholen) bij het creëren van onderscheidend vermogen. Dat doen we door concepten te realiseren op basis van nieuwe waarden. Nieuwe waarden die we herkennen door letterlijk naar de wereld om ons heen te kijken: eerst uitzoomen en dan weer inzoomen om zo tot de juiste context te komen.

Chantal-vd-Nat

Chantal van der Nat

Conceptshoots wordt gerund door Chantal van der Nat:

“Ik heb jarenlang marketingcampagnes geleid rondom zakelijke congressen en opleidingen. In juni 2015 heb ik de Rozenbrood Trendacademy afgerond en daarmee de stap gemaakt richting conceptontwikkeling. Ik zie mezelf als een Conceptshooter: bevlogen in het bedenken en het doelgericht aanpakken en lanceren van concepten. Als ik ergens kom, iets doe of bekijk… ik ga automatisch over op concept denken. Voegt het iets toe, kan het spannender, scherper of effectiever en vooral klopt het geheel in wat ik zie en voel?”

Alles draait bij mij om creëren: of het nu gaat om een visie, strategie of letterlijk iets grijp- of tastbaars. Mijn concepten ontstaan omdat ik vanuit een breder perspectief naar de wereld om me heen kijk en dat vertaal naar de omgeving dicht om me heen. Dat druk ik uit in beeld en woord. Mijn concepten kenmerken zich door haalbaarheid, eenvoud met net een andere twist en zijn gericht op de toekomst!

Ieder concept is uniek, het is geen standaard kunstje. Keer op keer leveren wij maatwerk en passen we verschillende methodes toe om een concept te realiseren. Conceptshoots heeft alle kennis en kunde in huis of in haar netwerk om het volledige traject goed te begeleiden: trendonderzoek, conceptontwikkeling, organisatiekunde, gedragsverandering, vormgeving en marketing.

Conceptshoots,
betekenisvolle
concepten!

Creëert haalbare, houdbare en creatieve concepten die je organisatie of product meer waarde en betekenis geven in de markt. 

Adviseert vanuit een breder perspectief door letterlijk naar de wereld om ons heen te kijken: eerst uitzoomen om vervolgens weer in te zoomen op jouw bedrijf, doelgroep of markt.

Begeleidt het volledige traject: van idee, creatie, implementatie tot en met lancering… de shoot!