Store3d

#verhaal  #uitstraling  #marketing  #concept

Design Ideas. Develop Stores. Deliver Experience.

#VERHAAL #UITSTRALING #MARKETING

Design Ideas. Develop Stores. Deliver Experience. Dat is waar Store3D voor staat. Onder deze 3D’s (kapstok) zijn verschillende projecten opgepakt en afgerond:​

 • Vertalen DNA naar diverse (creatieve) marketinguitingen
 • Communicatie en marketing rondom ontwikkeling en bouw nieuwe hoofdkantoor (2016)
 • Coördinatie, vullen en onderhoud website (+ creëren en schrijven van content)
 • Aanpassen en doorvoeren nieuwe huisstijl
 • Content, ontwikkeling en vertaling werkwijze Store3D in een brandbook
 • Inhoud geven aan bedrijfspresentaties
#CONCEPT

Vanuit de 3D’s Design Ideas. Develop Stores. Deliver Epxerience. heeft Conceptshoots een aantal concepten gepresenteerd:

 • Concept inrichting 3 spreekruimtes/showrooms:
  Het hoofdkantoor van Store3D biedt 3 spreekuimtes/showrooms. Elke spreekruimte is opgehangen aan één van de 3D’s. Dit geeft de gelegenheid klanten letterlijk mee te nemen door het proces.
 • Concept opzet relatie-event:
  Ter gelegenheid van de opening van het nieuwe hoofkantoor is er een inhoudelijk en feestelijk programma samengesteld, opgebouwd volgens de 3D’s. Dit om het verhaal van Store3D over te brengen en het proces te laten beleven.

Reactie opdrachtgever:​

“Chantal (Conceptshoots) heeft gedurende 1,5 jaar (tot oktober 2017) op freelance-basis voor Store3D marketingadvies en marketing werkzaamheden verricht. Voor mij als Managing Director en eigenaar van Store3D waren haar marketing skills echt van toegevoegde waarde voor Store3D. Chantal integreerde zich gemakkelijk in onze organisatie en heeft marketing naar een hoger niveau weten te tillen door een mooie basis neer te zetten voor o.a. een nieuwe huisstijl, een nieuwe website en een aantal concepten. Daarnaast is Chantal een fijn persoon om mee samen te werken. Ze heeft aan een half woord genoeg en heeft de voortgang en realisatie van de projecten nauwkeurig bewaakt. Nu deze basis staat, gaan wij verder op projectbasis. ​”

– Jan van Hest, Managing Director Store3D